Izrada alata

Tehnologija termooblikovanja je raznolika. Primenjuje se široki spektar tipova mašina i tehnologija. Ovo je razlog zašto mi svoje alate za termooblikovanje proizvodimo u svojoj alatnici, odnosno in house, pružajući našim kupcima maksimalnu fleksibilnost i kreativnost.

U VECOM-u ne samo da imamo iskustvo i stručnost u izradi alata, već imamo iskustva i stučnosti i u radu sa mašinama i procesima takođe. Naši alati garantuju visoku produktivnost i fleksibilnost i izrađuju se na visokobrzinskim CNC mašinama i nekonvencionalnim postupcima obrade.

Alati za termooblikovanje se izrađuju prema odobrenim 3D modelima gotovih proizvoda. U našoj alatnici smo u mogućnosti da izvedemo operacije počevši od grubog rezanja pa sve do brušenja i obrade na erozimatu. Ovim obezbeđujemo tačnost i doslednost te da su kvaliteti obrađenih površina optimalni. Alati se izrađuju od visokokvalitetnog aluminijuma u kombinaciji sa raznim vrstama termički obrađenih i neobrađenih čelika.

Ne samo da proizvodimo alate za termooblikovanje koje ćemo sami koristiti, već proizvodimo i alate koje koriste naši kupci folije. Takođe, našim kupcima gotovih proizvoda iz konditorske industrije izrađujemo delove mašina ili kalupa za gotove proizvode i trudimo se da im olakšamo proizvodnju i budemo partner u osvajanju tržišta.